Ehh, ja to mam jednak jakiegoś pecha: najpierw Ford Polska coś pokasztanił z kartą pojazdu i przyszłą do dealera z błędami. Odbiór opóźnił się o prawie 3 tygodnie, dzis odebrałem i po pierwszych 650 km już widzę dwa problemy: skrzypi plastik w prawych tylnych drzwiach - ok 1,5 krpm i się świerszcz budzi. I drugie problem: naciśnięcie "I" na sterowniku przy kierownicy zamiast pokazywać informacje o odtwarzanym utworze (tak jak było w samochodzie dealera, którym jeździłem jeszcze dzisiaj) przeskakuje do me nu "ustawienia" (tego z kółkami zębatymi). Ma ktoś podobny problem czy to ja cos pomieszałem w ustawieniach? Przywrócenie SYNC do ustawień fabrycznych nic nie dało - przez ułamek sekundy widać okładkę płyty i potem od razu mam ikonki z ustawieniami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziś dwoma Mondziakami klepnąłem łącznie 1140 km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.