View Single Post
Stary 04-11-2016, 23:21   #99
Lza
ford::advanced

Model: Tourneo Grand Connect
Silnik: 1.5 TDCI + PowerShift
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Tragedia po wymianie opon na zimowe...

Cytat:
Napisał dizel1982 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdybyś czytał wszystkie posty to byś wiedział że jeździłem na nowych, od ok 10 lat jeżdżę na używanych i nie ma żadnej różnicy w długości używania opon. Uważasz że jak kupię roczne czy dwuletnie opony używany z bieżnikiem 7,9mm i nowe z bieżnikiem 8mm to nagle na tych drugich przejeżdżę dłużej? No to myśl tak dalej. Widać brakuje Ci doświadczenia ale to przychodzi wraz z ilością przejechanych kilometrów. Pewnie gdy przyszło Ci wydawać co 3 lata ~8k na dwa komplety opon to byś zupełnie inaczej rozmawiał. A swoją drogą idź, znajdź takie opony na niemieckim śmietniku, daj mi na nie roczną gwarancję i ja je od Ciebie biorę. Dorobisz sobie trochę. Jak już Ci się uda je znaleźć to daj znać.
20 tyś km na komplecie oznacza, że albo opony są do bani albo kierowca. Innego wyjścia nie ma. Cena Twoich opon mało mnie obchodzi - to twój problem. Skoro cię nie stać na opony to po co kupiłeś taki samochód?
Lza jest offline   Odpowiedź z Cytatem