Dzięki
Mayak za kolejną wymianę kierownicy na tempomatową. Pierwsza była kiedyś przedlift, teraz zmieniłem Mondeo na polift i też za sprawą Mayaka mogę już jeździć w trasie bez bolącej prawej nogi. Okazało się, że tempomat polift jest znacznie fajniejszy bo pokazuje na wyświetlaczu (zwykłym małym czerwonym) prędkość ustawioną, po cancel prędkość dalej zostaje tylko przekreślona, a + i – też pokazuje docelową wartość do której przyspieszy/zwolni. W starym przedliftcie nic się nie wyświetlało. Ogranicznik prędkości niby tylko gadżet, ale też fajny. U nas będzie się mógł przydawać coraz częściej np. na odcinkowych pomiarach prędkości, których będzie coraz więcej z czasem. A dodatkowo jak pomacałem kilka dni twardą gumową kierownicę to teraz jadąc ze skórzaną czuję jakbym się przesiadł do wyższej klasy.
Polecam wszystkim dokładanie tempomatu, wszystkim z Wwy i okolic polecam wizytę u Mayaka, który robi to sprawnie i szybko, zobaczycie sami w drodze powrotnej jak to cieszy, szczególnie w polifcie z napisami na lcd
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mayak ma też swoje wady, nie było ani kawy jak w ASO, ani mycia auta jak w ASO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.