Cytat:
Osobiście nie mam czasu ani warunków żeby obejrzeć samochód od dołu. W środę odstawiam autko do mechanika, ale coraz bardziej boję się, że u mnie może być padnięty dwumas. Wczoraj zauważyłem, że przy wciśniętym sprzęgle, delikatnie słychać takie metaliczne stukanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Po wizycie u mechanika wszystko skłania się ku wymianie dwumasy. Sprawdzone wszystkie poduszki, koło pasowe, wtryski, wymienione wszystkie filtry i z tymi podzespołami wszystko w jak najlepszym porządku. Na 99% są to pierwsze objawy wyczerpania koła dwumasowego, jednak mechanik stwierdził, że jeszcze jakiś czas mogę na tym jeździć, bo objawy są póki co minimalne, jednak dla mnie wyczuwalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także pewnie po nowym roku troszkę pieniążków ubędzie z portfela