View Single Post
Stary 05-11-2016, 22:17   #731
witek_p
ford::beginner

Imię: Witek
Model: Honda Jazz II
Silnik: 1.4 PB
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Samochody z korygowanymi licznikami / nieścisłości w dokumentach - BEZ KOMENTARZ

Cytat:
Napisał Usefull Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i w nowej lokalizacji ubyło mu 5kkm a cena poszła o 4 tysi w górę - dobry temat dla TVN Turbo
Cytat:
Napisał wrubl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I znowu z innego konta pod innym numerem.
http://otomoto.pl/oferta/ford-mondeo...-ID6yBWGl.html
VIN: WF0GXXGBBGBC47331
Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodam, ze panowie po ujawnieniu faktu z kilometrami byli w stanie oddac auto za 28k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Postanowiłem napisać 1 post jak odnalazłem ten temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj byłem go oglądać, jak dla mnie nie wygląda na 411kkm, chociaż z lakierem jest coś nie tak, niby pokazuje w większości 120-140 to jednak na rantach drzwi oraz na górze drzwi, tuż pod szybą z jednej strony 210-240, z drugiej ok 180-200. Generalnie jakby go ktoś przepolerował za mocno i bezbarwnym pociągnął od nowa, jest to możliwe ?

Naczytałem się też tutaj i na MCP że te skrzynie też trochę szarpią pomiędzy 1-2, tutaj nic takiego akurat nie miało miejsca, auto fajnie i równo przyspieszało. Jednak jak przyjechałem to silnik był już zagrzany.

Ale w tym wypadku TVN Turbo raczej nic nie zrobi, sprzedaje "osoba prywatna" a nie komis/ ktoś kto ma działalność - do auta nie ma wogóle żadnej książki i jakichkolwiek dokumentów poza dowodem ........

Stracił bym tylko czas na ciągnięcie go do serwisu .........

Podziękował
witek_p jest offline   Odpowiedź z Cytatem