Cytat:
|
i w nowej lokalizacji ubyło mu 5kkm a cena poszła o 4 tysi w górę - dobry temat dla TVN Turbo
|
Cytat:
Dodam, ze panowie po ujawnieniu faktu z kilometrami byli w stanie oddac auto za 28k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Postanowiłem napisać 1 post jak odnalazłem ten temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj byłem go oglądać, jak dla mnie nie wygląda na 411kkm, chociaż z lakierem jest coś nie tak, niby pokazuje w większości 120-140 to jednak na rantach drzwi oraz na górze drzwi, tuż pod szybą z jednej strony 210-240, z drugiej ok 180-200. Generalnie jakby go ktoś przepolerował za mocno i bezbarwnym pociągnął od nowa, jest to możliwe ?
Naczytałem się też tutaj i na MCP że te skrzynie też trochę szarpią pomiędzy 1-2, tutaj nic takiego akurat nie miało miejsca, auto fajnie i równo przyspieszało. Jednak jak przyjechałem to silnik był już zagrzany.
Ale w tym wypadku TVN Turbo raczej nic nie zrobi, sprzedaje "osoba prywatna" a nie komis/ ktoś kto ma działalność - do auta nie ma wogóle żadnej książki i jakichkolwiek dokumentów poza dowodem ........
Stracił bym tylko czas na ciągnięcie go do serwisu .........
Podziękował