Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 06-11-2016, 09:21   #417
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Cytat:
Napisał Desper82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ie wiem czemu miałbym się czuć urażony - tak samo jak nie chwytam znaczenia tej emotki w tym poście, ale nieważne
Cytat:
Napisał Desper82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja dzięki temu mogę sobie bez stresu oceniać walory użytkowe nowych customow i connectów, bo takich teraz używa zdecydowana większość serwisantów w moim korpo
Gdybyś poczytał na forach Transita (także brytyjskim, niemieckim a nawet amerykańskim) jakie problemy i związany z tym stres mają indywidualni użytkownicy nowych Transitów - poczynając od kilkukrotnego przesuwania terminu odbioru auta (razem ponad pół roku), a kończąc na braku podstawowych części na wymianę w magazynach w ramach gwarancji, to byś dopiero zrozumiał jak dużym szczęściarzem jesteś. Emotka ilustruje, że tylko można się śmiać w takiej sytuacji - zamiast płakać. Widocznie nie trafiłem z humorystyczną pararelą - przykro mi...

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 06-11-2016 o 09:56
wojtekjanus jest offline   Odpowiedź z Cytatem