Odp: Tragedia po wymianie opon na zimowe...
Cytat:
|
Jakos nie zauwazylem zeby byla znaczaca roznica pomiedzy drozszymi markami a tanszymi.
|
Ja też tak myślałem i kupiłem za namową Kormorany i teraz widzę różnicę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żeby nie było, dałem auto z tymi Kormoranami dwóm innym kierowcom i jeden z nich stwierdził, że wszystko jest OK, drugi zgodził się ze mną, że "coś tu jest nie tak". W oponach, które miałem ktoś chyba zapomniał, że oprócz bieżnika liczy się także bok opony, który musi być w stanie przenosić naprężenia boczne.
Cytat:
|
Spokojnie nie znaczy bezpiecznie... ciekawe stwierdzenie moze to rozwiniesz co masz na mysli?
|
Trochę wypowiem się za kolegę. Kolega napisał "spokojnie nie zawsze znaczy bezpiecznie". Kluczowe słowo to "nie zawsze" - to nie było ogólne stwierdzenie, że zawsze tak jest, tylko że czasami spokojna jazda nie wystarczy. Są czasem warunki na drodze, typu czarny lód gdzie nawet spokojna jazda nie pomoże i też wylądujesz w rowie... Oznacza to, że nie można sobie usiąść wygodnie i założyć, że jadę spokojnie to na pewno nigdy mi się nic nie stanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez peterpz ; 06-11-2016 o 13:39
|