Cytat:
Witajcie, mój poczciwy Transit powoli ma się ku końcowi więc szukam czegoś "nowszego". Znalazłem takie oto ogłoszenie. Oczywiście guru transitowe jeśli znajdzie chwilę proszę o zajrzenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://otomoto.pl/oferta/ford-transi...-ID6yDbrR.html
|
W zasadzie nie ma do czego się przyczepić...
Paka wyłożona jest sklejką, to duża zaleta, bo boki nie są obite i jednocześnie jest to niezła izolacja cieplna.
Kabina nie jest skatowana, więc ten przebieg - powiedzmy - jest ewentualnie akceptowalny, chociaż kierownica wygląda na mocno wyślizganą.
Ma klimę - nie chwalą się tym w opisie.
Ma hak - duża zaleta.
Ma niezłe fordowskie audio.
Silnik 115 KM do jazdy miejskiej w zupełności wystarczy, w dłuższe trasy z poważniejszymi ładunkami przydałby się mocniejszy, ale ten też da radę...
Buda ma wszystkie linie prawidłowe, nic potencjalnie złego nie widać.
To największy model z przednim napędem - moim zdaniem w polskich warunkach drogowych przedni napęd to duży plus, zimą auto będzie się prowadziło przyjemnie. Tylnonapędowe Transity zimą na pusto to jest tragedia na śliskim lub kopnym podłożu...
Myślę, że warto go obejrzeć - choć to tylko zdjęcia są. Z praktyki jednak wynika, że zawsze korzystniej auto wygląda na zdjęciach niż w naturze...
O cenie się nie wypowiadam, bo nie znam cen na blaszaki...