View Single Post
Stary 07-11-2016, 20:27   #86
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Rozpoznawanie znaków - nie widzi teren zabudowany

Cytat:
Napisał Miralon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to obejrzyj @taajniak mój film. Bo dokładnie on zaprzecza twoim hipotezom.
https://youtu.be/BqcSPPxpI5o
Widziałem go, ale z całym szacunkiem twój film niczego nie pokazuje, a ja wiem co dziś widziałem bo specjalnie to obserwowałem.

Poproś kogoś żeby trzymał kamerę tak, żeby było widać limity na nawi i okienko zegarów. Będzie przejrzyście.

Zaraz idę jeszcze wgrać upgrade'a do sync2 na najnowszą wersję.
Być może build rev4 potrafi wrzucić na zegary prędkość z nawi.

Dla mnie nawet na logikę i z opisu funkcji z instrukcji, jasne jest że na zegarach są wyświetlane tylko limity z kamery.

Jutro jak będę miał czas, to sam się postaram taki filmik nagrać z widokiem na nawigację i okienko obok zegarów.

Bump:
Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktywacja navi jest od softu 2016. Nie ma chyba czegoś takiego jak aktywowana navi z softem 2015. Więc pytanie czy ktoś na forum z aktywowanym navi ma wyświetlane ograniczenie prędkości w zegarach?
Ciekawe, bo ja mam auto z 2015 roku i nawigacje aktywowałem w Katowicach.
I tak wyświetla mi się ograniczenie prędkości w zegarach, w takim małym okrągłym okienku obok prędkościomierza.
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem