View Single Post
Stary 07-11-2016, 21:28   #103
Miralon
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Rozpoznawanie znaków - nie widzi teren zabudowany

Ja mam dokładnie tak:
wersja ccpu s/w: 3.08.15128.EA.PRODUCT
wersja oprogr. nawigacji: 4.66.5
wersja banku danych map: F5
Najlepsze jest to, że naprawdę nigdy się to nie pokazywało. Nawet jako miałem tę wcześniejszą wersję 4.23 czy jakoś tak.
W sumie więc wychodzi nam, że mamy tak:
1. W moim aucie, jak i kilku kolegów, zegary wyświetlają znaki z kamery + info z nawi
2. Przynajmniej w moim aucie na ekranie navi nie są wyświetlane te ograniczenia.

Tomek, grzebiemy coś u mnie? Bo mnie się pomysły skończyły. Właśnie 4-ty raz przeszedłem wszystkie opcje menu Sync2 i w menu zegarów. Mam powłączane co tylko się da. Nie to, żebym potrzebował tych znaków w nawi. Tylko, to już się intrygujące stało. A poza tym to piwo ci wiszęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał taajniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualnie wgrywam system na 3.08.15128 rev 4 i wyczytałem na necie że nawigacja wskoczy na wersję 6.X.X.
@taajniak - czy 3.08.15128 rev. 4 jest w tej paczce którą @tedi_k zapodał czy jest jakiś inny sprawdzony adres?
Miralon jest offline   Odpowiedź z Cytatem