Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 07-11-2016, 21:56   #2869
leszek
ford::professional

Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy 6 kkm też byłem zachwycony, ba nawet przy 12 byłem zachwycony, a potem się zaczęło. Oczywiście, życzę Ci bezawaryjnej jazdy, ale ja zaufanie do tego auta straciłem już dawno. Dodatkowo, to co się dzieje przy rozsprzęglaniu w sensie jakiegoś mielenia, chrobotania pod sprzęgłem, to jeży mi włosy na plecach i trochę niżej. Ale jeżdżę, co tam, narazie nic nie odpadło. Światła dalej wariują, głośnik pierdzi, zawias stuka, auto ściąga w prawo, skrzypi lewe lusterko przy składaniu, słupek skrzypi, a dzisiaj zawiesił mi się Sync. Paliły się cały czas strzałki od kuerunkowskazów na desce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak na niecałe 16 kkm, to chyba tragedii nie ma. Aha no i muszę dolać znowu płynu, żebym nie przegrzał tego bolidu.
Zacząlem dzisiaj myśleć o sprzedaży cesji na to auto i powoli odwiedzam salony konkurencji. Raczej nie ma szans, żebym się "tym" woził jeszcze parę lat. Nie zrobiłem nikomu nic złego, żebym płacąc walizkę pieniędzy miał jazdy jak z 15 letnim autem.
A to co opisuje Kolega @miroos to zakrawa na kabaret.
P.S. Patrzyłem sobie dzisiaj na zdjęcia mojego ex MK4 2,5 T. To uczucie, tęsknoty i pozbycia się wiernego przyjaciela ścisnęło mnie za gardło. To było auto z jajami. Żebym mógł cofnąć czas...
kolego powiem ci że szkoda że narzekasz na modeo ale to super auto mój 3 ale też nie ma co porównywać 1,5 a 2l dla mnie 2l ta nowa to kosmos chodź miałem v6 wcześniej tylko dźwięk powala na korzyść V chodź wstawiony głośnik w tym nowym też umila jazdęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
leszek jest offline   Odpowiedź z Cytatem