Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 08-11-2016, 20:51   #2920
bartulko
ford::average

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.... Dodatkowo, to co się dzieje przy rozsprzęglaniu w sensie jakiegoś mielenia, chrobotania pod sprzęgłem, to jeży mi włosy na plecach i trochę niżej. ...
Może nie koniecznie na temat ale chciałbym aby ktoś to z Forda przeczytał. Dzisiaj podczas wymiany kół w serwisie Hyundai zasugerowałem, że gdy mam zimny silnik to jakby mi 2-gi bieg trochę gorzej wchodził choć nie zawsze. Po rozgrzaniu jest dobrze. Przy odbiorze pan powiedział "....poprawiliśmy działanie skrzyni ale na wszelki wypadek wymienimy panu jakiś (nie pamiętam dokładnie) chyba regulator wybierak i może jeszcze docisk tak docisk tak na wszelki wypadek. Zamówię i gdy przyjedzie do nas to pana zaproszę...." SZOK Ja tylko zasugerowałem, że czasami coś tam lekko gorzej... Niestety jak przybędzie mój nowy Mondeo to od razu sprzedaję swoje i40 (już mam kupca) z przyczyn tylko i wyłącznie końca leasingu. Oby mój serwis Forda na którego jeszcze czekam był na takim poziomie.

Ostatnio edytowane przez bartulko ; 08-11-2016 o 21:02
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem