Odp: Program konfiguracji - ELMconfig
Co do czujnika okazało się, że testowałem stojąc w cieniu domu. Nie myślałem, że to ma znaczenie bo było jasno i czujnik nie włączał świateł od razu, dopiero po zasłonięciu. Ale jak widać ma to znaczenie.
Poza tym założyłem dziś moduł SD-2 i muszę przyznać, że jest cacy - wreszcie wszytko działa tak jak powinno.
Jeżeli chodzi o BT audio - to próbowałem jeszcze raz spokojnie ustawień BT/VC High + USB + BT Audio + Navi oraz and BT Audio for NAV Only. W obu przypadkach pojawiała się opcja BT Audio w C+ jednak wybranie jej zawieszało radio - nie można było zmieniać ścieżek (chyba że z conversa), wybrać radia, za to można było wybrać opcje telefonu. Wyłączenie radia przeważnie przywracało działanie wszystkiego, a jeżeli nie to wyłączenie zapłonu.
Telefon natomiast udostępniał opcję przesyłania multimediów (czego normalnie nie ma) - no ale i tak nie działa.
Z ciekawostek przy pierwszej opcji (+Navi) miałem w Forscanie błąd braku anteny GPS, którego nie dało się skasować. (niestety skasowało mi screen). Poza tym wszytko działało ok, GPS też - tylko wybranie "BT Audio" w C+ zawieszało radio.
W ustawieniach FXa mam
SW_Main 0636_080814
SW_Navi N0967VF_6.4C1P22
|