View Single Post
Stary 11-11-2016, 01:24   #207
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Rozpoznawanie znaków - nie widzi teren zabudowany

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... Czy, któryś z Was może potwierdzić, ...
Zechciej zerknąć na datę pierwszego postu w tym wątku. Przyzpomnę - 28.10. Czyli "problem" ma niecałe 2 tygodnie życia. Ja się nim sam zainteresowałem bliżej 3 dni temu (pierwszy mój post tutaj z 7.11). Wcześniej wcale na to nie zwracałem uwagi, bo o tym nie wiedziałem. W tak zwanym międzyczasie nie robiłem żadnego Europejczyka, tylko samych "amerykanów" - gdzie problem z natury (brak rozpoznawania znaków...) zupełnie nie występuje.
Więc kolejny raz Ci powtórzę - "to nie piekarnia..."!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będzie auto do zrobienia, to się popatrzy i ogarnie. Obstawiam w ciemno, że będzie z tym mniej problemu niż z komentowaniem i weryfikowaniem Twoich uwag i koncepcji... Sorry Winetou!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 11-11-2016 o 01:32
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem