View Single Post
Stary 11-11-2016, 10:07   #211
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Rozpoznawanie znaków - nie widzi teren zabudowany

Cytat:
Napisał BrudnyHenryk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wychodzi, że odpowiedzialny jest ten bit - jeszcze nie sprawdzałem

Hej, w załączeniu porównanie mojej konfiguracji 7D0-03-01 (u góry) i @cattani75 (na dole). Ja mam znaki na navi ale nie mam w zegarach - jak dobrze pamietasz przestawiłem tylko 7D0-01-02. Dokładnie tak samo jak u @cattani75 jest u @Miralon i @gandolfinek .

A z innej beczki może mi ktoś podpowiedzieć jak wkleja sie zdjęcia w post - zamiast załącznik - jak klikam 'Insert Image' to mnie prosi o adres to strony www.

Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

to dodaj wielu innych kolegów a nie skupiaj się na dwóch .
Przepraszam, rzeczywiście mogło zabrzmieć to osobiście - powinienem była to sformułować tak: "ciekawe czy będziemy mieli akcje serwisową dla aktywowanych navi celem dodania funkcjonalności wyświetlania ograniczeń prędkości z navi w zegarach" i na jakich warunkach (rekompensaty) ta akcja będzie przebiegała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proponuje taki układ - ten co odkryje jak to się robi zgadza się na darmową aktualizację każdej osobie, która poda gdzie aktualizowała nawigację i osoba która to aktualizowała podzieli sie 50% tytułem odstępnego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sorry Winetou, business is business Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Capture.JPG (26.1 KB, 85 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 11-11-2016 o 10:15
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem