Cytat:
|
Wychodzi, że odpowiedzialny jest ten bit - jeszcze nie sprawdzałem
|
Hej, w załączeniu porównanie mojej konfiguracji 7D0-03-01 (u góry) i
@
cattani75
(na dole). Ja mam znaki na navi ale nie mam w zegarach - jak dobrze pamietasz przestawiłem tylko 7D0-01-02. Dokładnie tak samo jak u
@
cattani75
jest u
@
Miralon
i
@
gandolfinek
.
A z innej beczki może mi ktoś podpowiedzieć jak wkleja sie zdjęcia w post - zamiast załącznik - jak klikam 'Insert Image' to mnie prosi o adres to strony www.
Bump:
Cytat:
|
to dodaj wielu innych kolegów a nie skupiaj się na dwóch .
|
Przepraszam, rzeczywiście mogło zabrzmieć to osobiście - powinienem była to sformułować tak: "ciekawe czy będziemy mieli akcje serwisową dla aktywowanych navi celem dodania funkcjonalności wyświetlania ograniczeń prędkości z navi w zegarach" i na jakich warunkach (rekompensaty) ta akcja będzie przebiegała
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proponuje taki układ - ten co odkryje jak to się robi zgadza się na darmową aktualizację każdej osobie, która poda gdzie aktualizowała nawigację i osoba która to aktualizowała podzieli sie 50% tytułem odstępnego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sorry Winetou, business is business
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.