Cytat:
Tak wygladal te maxio, ale to pewnie wiesz..
|
Tak, wiem, podlinkowałem nawet kilka postów wyżej raport VIN. Ponadto szwagier mi podesłał zdjęcia już z kraju, które robił do ekspertyzy. I tam się okazało, że jeszcze jeden kwiatek jest.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jajeczna poduszka też zrobiła puff.
Ale mówi, że wszystko zostało zrobione zgodnie ze sztuką. RCM był resetowany, tam jeszcze trzeba było podobno kalibrować maty naciskowe, żeby to wszystko chciało działać.
Cytat:
tak na prawdę to masz kilka akcji serwisowych do zrobienia , gdyby auto było w stanach :
|
Wiem. Wymieniłeś je w odwrotnej kolejności. Najnowsza jest ta na samym dole listy. Samochód nie ma wykonanych tylko trzech ostatnich. Czyli przeprogramowania RCM, wymiany RCM i wymiany tego zatrzasku w drzwiach... Mam nadzieję, że się nie otworzą któreś podczas jazdy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Dowiem się, jak by mogło wyglądać wykonanie tej akcji w Radomiu. Nie wiem, zadzwonię do centrali, może jakoś będą wstanie wpłynąć na swojego dilera. Jak się bardzo uprą, że nie będą robić, to będę szukał dalej.
Dzięki jeszcze raz za odzew.