View Single Post
Stary 13-11-2016, 21:15   #343
Pshemack
ford::average

Imię: Przemek
Model: Focus kombi
Silnik: 1.6 tdci duratorq
Rocznik: 11.2012
Domyślnie Odp: Plug & Play - dodawanie elementów wyposażenia

Cytat:
Napisał irekhoop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zobaczymy jak będzie szła robota, ale jak się człowiek zaweźmie to może i ten wyświetlacz podciągne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale fakt priorytet żeby pikało i ostrzegało że przeszkoda blisko, bo jednak kombi po zmorku to ciezko czasem... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem właśnie po montażu w swojej Foczce. Założyłem zestaw z takim wyświetlaczem

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po kolei:
- czujniki w miejscach oznaczonych przez Forda, zewnętrzne czujniki wymagały małej korekty, bo patrzyły "za bardzo w dół", na razie minimalnie je wyciągnąłem i skierowałem wyżej, kombinuję jak je zamocować na sztywno,
- wejście kablami przez gumową zaślepkę nad lewym nadkolem, jak pisał Jacek_l,
- tam też zainstalowałem centralkę,
- zasilanie i masę "pożyczyłem" z wiązki idącej w klapę, mniej więcej na wysokości połowy szyby (plus wstecznego to kabel ZIELONO-BRĄZOWY (zielony z brązowym paskiem), są dwa takie kabelki, pewnie każdy do dwóch lamp,
- wyświetlacz przykleiłem do szyby taśmą dwustronną nad lusterkiem wstecznym, nie lubię za bardzo machać głową przy cofaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Pshemack ; 14-11-2016 o 09:18 Powód: Zmiana rozmiaru obrazka
Pshemack jest offline   Odpowiedź z Cytatem