Cytat:
|
Witajcie.
Mam problem z centralnym, a mianowicie przestaje on dzialać przy niższych temperaturach. Próbowałem smarować ale nic to nie dalo. Gdy jest ciepło to zamek dziala bez problemu gdy zimno otwieraja sie tylko drzwi do których włoże kluczyk. Co moze być przyczyną ??
|
Rozbebeszaj przednie drzwi, nic skomplikowanego, tylko nie rób tego z zegarkiem w ręku jak ja bo przeoczysz mikrostyk jak ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Całość roboty tj rozebranie 2 drzwi, wyjęcie 2 zamków, wycharatanie 2 czerwonych gumek i montaż wszystkiego do kupy mnie zajęło około 3 godzin.
Skala trudności od 1(łatwo) - 10(trudno) oceniam na 4
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od 2 dni po raz pierwszy działa mi centralny zamek. przeszło rok praktycznie nie działał, latem tylko powyżej +25 st C, tak samo od ponad roku w kombi nie mogłem korzystać z bagażnika bo wkładka umarła w klapie. teraz przynajmniej działa guzik na desce do otwierania klapy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.