Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana grila i halogenów na st
View Single Post
Stary 15-11-2016, 09:33   #2
Thomsit
ford::average

Imię: Zbyszek
Model: Ford Mondeo Sport Estate
Silnik: 2,0 TDCI 141KM 353Nm
Rocznik: 10/2008
Domyślnie Odp: Wymiana grila i halogenów na st mk4

Witam

ja mam mondka wersje sport estate limitowany na niemcy i ma wizualny pakiet ST poza bocznymi nakaldkami na progi alem asrebnre wstawki zprzopduztylu lotke i ... halogeny. ostatnio zmienialem na noiwehalogeny zamineiki i jak masz normalny halogen jestem przekonany na 100% ze beda pasowaly. mam halogeny do st poza wkladami swiatel wdomu bo wymienialem zpowodu przepalenia odblysnikow takie juz kupilem. ogladalem ten halogen wiele razy orazzderzak i bedapasowaly na 100%
co tak wzielo na pakiet ST?

Bump:
Cytat:
Napisał Thomsit Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

ja mam mondka wersje sport estate limitowany na niemcy i ma wizualny pakiet ST poza bocznymi nakaldkami na progi alem asrebnre wstawki zprzopduztylu lotke i ... halogeny. ostatnio zmienialem na noiwehalogeny zamineiki i jak masz normalny halogen jestem przekonany na 100% ze beda pasowaly. mam halogeny do st poza wkladami swiatel wdomu bo wymienialem zpowodu przepalenia odblysnikow takie juz kupilem. ogladalem ten halogen wiele razy orazzderzak i bedapasowaly na 100%
co tak wzielo na pakiet ST?

co do grilla...mysleze bedzie pawowal na 100% tez w przyszlosci noszesie z zamiarem wymiany grilla dol i gora ale na grill od tytanium w kolorze srebrnym
Thomsit jest offline   Odpowiedź z Cytatem