Cytat:
A o roznicy wielkosci miedzy oponami zimowymi i letnimi pamietasz? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze jedna sprawa. Na rezerwie bedziesz mial inna opone niz na pozostalych. To oznacza ze takim autem nie wolno ci jezdzic, poza dojechaniem do najblizszej wulkanizatora. Wiec poszukiwanie na sile kola o takiej samej wielkosci nie zawsze ma sens.
|
kupiłem taki sam rozmiar zimówek i letnich;p
Bump:
Dzięki za podpowiedź, mam taką u mnie więc problemu nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Jeśli chodzi Ci o systemy ABS, ESP nie będzie, ponieważ na obwodzie koła jest to 3cm różnicy z małym hakiem.
Jedynym mankamentem jaki będziesz odczuwał to stuk wydobywający się z tego właśnie koła. Wynika on z tego, że obwód koła to iloczyn średnicy koła i pi, a pi to 3 z małym hakiem. To właśnie ten hak tak będzie stukał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Heheeh jak zwał tak zwał:]]] Koło kupione właśnie kurier dzwonił:]] Jeszcze raz dzięki za pomoc:]]]