Odp: Opony zimowe - jakie...?
Cytat:
@ peterpz
, pisałeś coś o Barum'ach, ja miałem je u siebie 2 razy- pierwszy i ostatni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziadostwo jakich mało, beznadziejne byłoby chyba ich komplementowaniem, wyleciały na śmietnik po 3 m-cach.
|
Pytanie o jakich mówimy Barumach? Lato czy zima? Ja mówiłem, że na lato takie mam. Nie jest to żadna rewelacja, ot. opona ze średniej półki. Wcale ich jakoś mocno nie chwaliłem, pisałem tylko tyle, że są lepsze od zimowych Kormoranów (w zimie oczywiście, o ile listopad można nazwać zimą) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To nie miało na celu pokazać jakie te Barumy są dobre, tylko jakie te Kormorany są złe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak w ogóle to u mnie leży już komplet Continentalów TS860 215/55R16. O ile znajdę czas to założę je w sobotę. Wiążę ogromne nadzieje z tymi oponkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez peterpz ; 17-11-2016 o 18:36
|