Witam.
W związku z dwójkom małych dzieci (muszę wozi foteliki) i planem powiększenia się o trzecie zamierzam zakupić jakieś auto rodzinne.
Czyli jak w tytule Galaxy najlepiej po lifcie, tak 2010-2013 rocznik, ewentualnie wchodziłby w grę S-Max podobne roczniki.
Śledzę już wątki od dłuższego czasu na forum i mam dwa istotne dla mnie pytania, w zasadzie trzy:
-z tego co się zorientowałem EcoBoost nie da się na razie za bardzo gazować i pytanie którego duratec'a mam brać:
2,0 145KM czy 2,3 161 KM
(może zdążę przed zajefajnymi cłami od przyszłego roku) - a może te 20 KM więcej nie jest odczuwalne i nie ma sensu bo np. gorzej się gazuje?
lub inne powody który lepszy?
A może brać EB i poczekać aż się pojawią sensowne instalacje pod te silniki?
-zarówno Galaxy jak S-Max z tego co piszecie trzeba trochę poprzerabiać i stracić nagrzewnice czy tam klimę już nie pamięta dokładnie
(przy okazji osoby które maja mogą powrzucać trochę fotek jak to wygląda w bagażniku i od dołu, bo trochę jest ich mało na sieci).
Czy ktoś może próbował instalacji zamiast jednego lub obu siedzeń w trzecim rzędzie, chodzi o miejsce na butle,
najlepiej z zachowaniem podłogi tak jak jest czyli mniej więcej płaskiej- nie przewiduje więcej pasażerów wozić,
dzieciarów mam nadzieje chyba swoich już też więcej nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytam bo chyba wolałbym uniknąć cięcia podłogi w bagażniku i przerabiania wydechu - jak da rade i ktoś ma zdjęcia to byłbym zobowiązany za wrzucenie lub podesłanie.
-gdzie polecacie zrobić instalacje we Wrocławiu (chodzi mi konkretnie jaki zakład pod jaką instalacje, bo już wiem o jednym cwaniaku co STAGi lewiznę z Chin zakłada - widziałem oryginał dopiero przy porównaniu obu można rozróżnić podrobiony sterownik))