View Single Post
Stary 21-11-2016, 23:02   #97
elspasoo
ford::average

Model: Wesfalia nugget 2,0 '89
Silnik: Swap 2,3 16V Y5A + automat
Rocznik: 1989
Domyślnie Odp: Swap sinika benzynowego (pinto) - jaki silnik wybrać??

Dobra Transit znowu gada, z nowym tlumikiem dostał przyjemnego basowego pazura. Zaczyna to na prawdę fajnie wyglądać. Felgi pięknie schowały się z przodu w nadkolach nic nie obciera. Zamontowalismy nowy zbiornik spryskiwaczy , znacznie wygodniejszy od oryginału. Wreszcie nie słychać pompy paliwa, nie ma cofnieć paliwa itp. Sporo czasu poświęciłem na ustalenie pływaka, chciałbym aby komp pokazywał poprawne dane. Cały układ paliwowy szczelny. Musiałem znów zmienić simering na skrzyni , tym razem na mniejszą średnicę. Teraz wejdzie jeszcze nowa szyba przednia, bo stara się rozwarstwia. Postaje jeszcze dokończenie kokpitu, przezbrojenie drzwi, wymyślenie rurek od klimy i może szyby w prądzie. Dalej konserwacja, audio , kamera (od roku leży gdzieś w szafie), ale to już pikuś... z górki. Nie mogę się doczekać , tymczasem jeszcze trochę czasu, pracy i niestety kasy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Najważniejsze ,że znów jest wiatr w żagle.....

Ostatnio edytowane przez elspasoo ; 22-11-2016 o 12:23
elspasoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem