View Single Post
Stary 22-11-2016, 10:38   #119
bartulko
ford::average

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
Domyślnie Odp: 1,5 Pb awaria pompy wysokiego ciśnienia

Cytat:
Napisał kordyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to wszystko przez pseudo ekologię. Jakoś trzeba spełnić normę euro tysiąc pięćset sto dziewięćset.
Zgadzam się w 100 %

Bump:
Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego ciafka, ....
Po drugie dam Ci przykład. W BMW szefa mojej żony strzelił łańcuch rozrządu. Padł w pełnym pędzie na autostradzie. No i zgadnij jak się temat skończył. Bez szemrania po tygodniu auto dostało nowy silnik i to kurcze auto w leasingu, niesamowite. Nawet nikt nie miałknął. Jednak coś się klientowi należy i zmierzam do tego, że to Ford zachowuje się po dziadosku, a nie że klientowi nic się nie należy.
Dokładnie tak jest. Mi w Hyundai wymienili cały silnik bez proszenia. Sami zaproponowali. Podczas przeglądu stwierdzili, że w aucie trzeba wymienić i wymienili. Nie narzekałem na niego. Dobrze palił jeździł ... mało spalał przebieg prawie 60 tys 2 lata. Czas trwania 3 dni. Oczywiście auto zastępcze nowe dostałem bez proszenia (nawet nie zdążyłem zapytać czy mi dadzą bo od razu przy zdawaniu kluczyków dali mi papier do podpisu, że auto zastępcze dostaję) i za darmo. Auto w leasingu. Można podejść normalnie ??
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem