Cytat:
|
Tak z tego ogłoszenia nic złego nie wynika - oprócz ceny, która po dodaniu VAT-u wynosi 40.000 ZŁ. Moim zdaniem to dużo, musiałby być w idealnym stanie - a tu po pace widać, że auto trochę pracowało.
Trzeba obejrzeć, przejechać się, ale ja bym przy tych pieniądzach jednak pojechał na badanie techniczne i sprawdzenie do dobrego warsztatu.
Przy okazji - nie bardzo kumam co za światła świecą z przodu. Jeżeli to przeciwmgielne, to powinny świecić razem z krótkimi, chyba że przeciwmgielne zastąpiono światłami do jazdy dziennej. Ale wtedy nie powinny świecić postojowe - z kolei może to nie postojowe, tylko awaryjne migają, bo na zdjęciu zegarów obie strzałki kierunków świecą?...
|
zdjęcie było robione z odpalonymi kierunkami, po co - nie wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
facet zszedł jeszcze z ceny, mieliśmy pewne obiekcje bo auto wyglądało jakby całe było malowane, ale to chyba jednak niedoróbki lakiernicze i pozostałości po oklejaniu
grubość lakieru na poziomie 90-110 mikronów to norma?
Wnętrze jest ok, sklejka styrana bo samochodem jeździli na śląsk z handlem obwoźnym, co dokładnie wozili nie wiem.
Zadatek wpłacony, jutro wizyta w ASO, na skp nic konkretnego nie powiedzieli, zawias ok, od spodu tez auto wygląda w porzadku.
Dzięki za info
@
wojtekjanus