No to chyba będę kolejny. Pamiętam jak gdzieś we Wrześniu zauważyłem że mam plamę na rolecie od bagażnika. Myślałem że to pewnie żona rzuciła jakąś mokrą kurtkę i stąd plama na rolecie ale roletę zapsikałem jakimś środkiem do tapicerki i zapomniałem powycierać. Oczywiście gdzieś z tydzień temu zajrzałem do bagażnika a tam dalej plama na rolecie. Głupi ja - bo myślałem że to zaciek po tym jak poprzednio nie powycierałem więc starłem plamę. Dzisiaj po deszczach widzę plamę od nowa, przyjrzałem się dokładniej i znalazłem że woda kapie mi z kratki na słupku D.
Plama:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I kapiąca sobie woda:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście mamy przepiękne lato w Anglii więc leje, siąpi lub mżawka przez 20 godzin dziennie. Ciekawe gdzie jeszcze znajdę wodę. W piątek teoretycznie wizyta w zakładzie mechaniki pojazdowej, więc kto wie czy będzie czas żeby rozebrać tył i poszukać gdzie cieknie.