Cytat:
|
Kolego jaksen moge ci podac reke, bo mam dokladnie w tum samym miejscu wode, nie wiem czy widziales moje zdjecia wyplywajacych kropel wody, sa w tym poscie. Chyba sie przyzwyczaje do tej wody, mam juz szmatke w rogu bagaznika i co jakis czas ja zmieniam, zeby mi sie woda nie przelewala do zapasu, brakuje mi pomyslu skad to leci.
|
widziałem, widziałem. Tylko u mnie kolego woda pojawia się wyżej i na to połączenie czarnego boku bagażnika z zaślepką słupka bagażnika dostaje się po plastikowym "trzpieniu/bolcu", który jest zintegrowany na stałe z ww. osłoną słupka bagażnika. Z braku zdjęć może bardziej obrazowo - po ściągnięciu wspomnianej osłony słupka bagażnika od jej wewnętrznej strony są łącznie cztery "kołki rozporowe" oraz jeden "trzpień", który znajduje się 2-3 cm powyżej dolnego lewego "kołka rozporowego". To właśnie po nim woda wysącza się na łączenie tych plastików... Przy najbliższej okazji zrobię test i będę powoli polewał tylną prawą lampę w interwale co 10-15 cm, a później to co powyżej niej... może choć tak zlokalizuję rejon tej nieszczelności...
Cytat:
W realu wygląda to ładniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kolego Rift, a prace przy uszczelnianiu otworów bagażnika i kładzeniu mastyki pod listwą dachową nie dało 100% pozytywnych rezultatów? Pisałeś, że jak na razie sucho... Czy może, to tak zapobiegliwie? Jeżeli tak, to teraz tylko zakupić fordowski lakier w sprayu i psiknąć tym po Twoich gustownych "mazach" - wtedy nawet mucha nie siądzie i będzie jak z fabryki! Ba, lepiej niż z fabryki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakiej dokładnie mastyki używałeś? Podaj proszę producenta/cenę.