WRZOCH- A kto mówi że kamera będzie nagrywała 24h na dobę.Jeśli chodzi o tryb nocny,to kamera po niewykryciu obiektu jest uśpiona,dopiero gdy obiekt zbliża się do samochodu kamera automatycznie zostaje aktywowana.
Skoro ma sensor i wykrywa obiekt zbliżający się do samochodu,to jak ma nie nagrać samochodu wyjeżdzajacego z parkingu,a już tymbardziej tak jak piszesz "obcierki" jedno wyklucza drugie.
Nie pisałem nic o montażu kamer z każdej strony,więc daruj sobie zbędne komentarze tego typu.Prosiłem o pomoc a nie biadolenie o d...ie marynie...bez obrazy.
Jeśli chodzi o kartę pamięci,to jak będzie trzeba to się kupi nową.Napewno nie będzie to wydatek z dnia na dzień.Piszesz im dłużej to działa tym większa szansa że się zepsuje-kompletnie Twojego toku myślenia nie rozumiem,to co mam nic nie kupować,z obawy że sprzęt się zepsuje,ja wysiadam.....
Bump:
Cytat:
|
Tez mam mk3 i moja zapalniczka działa po zapłonie. Gniazdo w bagażniku działa non stop.
Jest sporo miejsc gdzie jest w kabinie zasilanie non stop. Nie trzeba ciągnąć od aku. Kamerka ma relatywnie mały pobór wiec np z radia można ukraść zasilanie.
Klepane na kolanie...
|
W MK4 jak dobrze zostałem poinformowany, to po 15 minutach zostaje odcięte zasilanie w zapalniczce. Podpięcie pod lampkę w podsufitce oraz pod bodajże rozwiązuje ten problem.