View Single Post
Stary 24-11-2016, 13:23   #124
the_eagle
ford::average

Imię: Rafał
Model: kiedyś mondeo MK5
Silnik: kiedyś 1.5 EB
Rocznik: był: 2016
Domyślnie Odp: 1,5 Pb awaria pompy wysokiego ciśnienia

Cytat:
Napisał stefanb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam wrażenie, czytając te wszystkie historie, że Ford się skupił bardzo mocno na klientach flotowych, a klientów indywidualnych typu zakup prywatny, czy jednoosobowa działalność gosp., po prostu zlewa. Odbija się to zarówno przy zakupie (obsługa, rabaty, itp), jak i potem w trakcie użytkowania (terminy napraw, samochody zastępcze, itd.).
W zeszłym roku szukałem auta i wybrałem wiadomo co... Na tle pozostałych producentów obsługa przed sprzedażowa forda była ponad przeciętna.
Jeżeli chodzi o obsługę sprzedaży to najlepsza była w fordzie i BMW... średnia w skodzie, renault i VW a najgorsza w peugeot'cie...
Dlatego nie zgadzam się ze ford olewa klientów indywidualnych...w ASO w którym ja kupiłem auto są różni handlowcy od zakupów flotowych i od zakupów firmowych dla mikrofirm a inny dla klientów indywidualnych... Kolega dziś rozmawiał w fordzie na temat hybrydowego mondeo i także był miło zdziwiony podejściem do niego oraz co ważne elastycznością co do ceny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W pogoni za marzeniem
the_eagle jest offline   Odpowiedź z Cytatem