View Single Post
Stary 24-11-2016, 13:56   #5
SeboZakret
ford::beginner

Imię: Sebastian
Model: Ford Galaxy
Silnik: 2,0
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Ford Galaxy - Jaki silnik? Gdzie montaż butli?

Cytat:
Napisał storgi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niedawno "gazowałem" swojego Galaxy 2.0 145KM z 2010r. dużo czytałem na temat montażu zanim go wykonałem i wszędzie uczulali mnie na instalatora że to on jest najważniejszy nie sama instalacja....

Mam trochę zdjęć jeśli chcesz to podaj email to podeślę.

Nowe ecobosty chyba raczkują dopiero i te instalacje raczej drogie będą i nie wiadomo jak się będą sprawowały, ale poczytaj może warto ....
Jak najbardziej zdjęcia chętnie zobaczę, ciekawi mnie jak to wygląda z bliska ta przeróbka.
Mail wysłałem na PM.

Zastanawiam się czy nikt się nie zdecydował w trzecim rzędzie zamontować butli?? Czy po prostu nie da się bo się nie mieści albo jakaś inna przyczyna.

No z tym silnikiem to mam najwiekszy dylemat bo ten punkt gownie determinuje mi wybór auta. Znaczy się auto na pewno bedzie galaxy na 70% a s-max tak raczej na 30% ale na silnik trudno mi sie zdecydować. Tym bardziej że niby Prins czy Vialle już coś tam robi do EB ale i inni pewnie się zaraz pojawią.
SeboZakret jest offline   Odpowiedź z Cytatem