View Single Post
Stary 25-11-2016, 07:45   #35
dario6273
ford::professional

Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: pomysł na poprawę widoczności / kamerę cofania

Cytat:
Napisał mare3ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to chwal się jaką masz. Szczególnie interesuje mnie sposób zamocowania i rodzaj samej kamery.

Jeśli chodzi o @MaXyM to dajcie już spokój. Próbowałem na PW, żeby nie robić offtopa ale człowiek jest niereformowalny. Szkoda czasu i klawiatury.

Chyba zbiorę zaraz wszystkie pytania, które zadałem bo tylko na niektóre dostałem odpowiedź.

Tapnięte z G2
Ja mam kamerkę w lampce do podswietlenia tablicy (wyciągasz lampkę i wkładasz kamerkę z lampką ,trzeba przy okazji wymienić drugą żarówkę na leda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) była ona tańsza od kamerki w przycisku do otwieranaia klapyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak ktoś ma czarną plastikową dokładkę do zderzaka to może sobie w niej na srodku zamontować kamerkę z diodami podświtlajacymi (jest ona większa w srednicy od standartowej) lepiej widać w nocyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Krzak1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A nie wystarczy dobry (fabryczny/lub markowy) czujnik cofania. Ja mam szyby przyciemnione na zero, więc nawet w słoneczny dzień nie wiele widzę w lusterku wstecznym, ale tak się przyzwyczaiłem, że kamera cofania wydaję mi się niepotrzebnym dodatkiem. Czujniki spełniają swoje zadanie w 100%. No chyba, że kierowca d..... to nawet radar nie da rady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PDC fabryczne też jest ale z kamerką to duet idealny wspomagaja się wzajemnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez dario6273 ; 25-11-2016 o 07:48
dario6273 jest offline   Odpowiedź z Cytatem