View Single Post
Stary 25-11-2016, 08:20   #127
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: 1,5 Pb awaria pompy wysokiego ciśnienia

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Citroenie umówilem się na próbną C5 z kierownikiem salonu w piątek i przyszedłem z żoną specjalnie wcześniej rano w sobotę. Pracownik (szef już miał weekend) za monitora wyjechał do mnie z tekstem "jaka jazda, nie widzi Pan że zajęty jestem". Grzecznie przeprosiłem i wyszedłem ze salonu. Pojechałem do drugiego w KRA. Tam Pan pokazał mi auto na placu i powiedział że jazda to gdzieś w tygodniu bo teraz muszą auto przygotować na narty do Austrii - 2 godziny przed zamknięciem salonu

W Toyocie dwa razy odwołali mi jazdę próbną Avensis bo pracownik nie wrócił jeszcze autem z weekendu, a drugi raz pojechał po coś do sklepu.
Wierzyć się nie chce...
Kiedyś znajomy zrobił eksperyment. Pojechał do salonu Mercedesa zwyczajnie ubrany, lekko potargany itp. Nikt nawet do niego nie podszedł. Odczekał ze 2 tygodnie, odwalił się na bogato, psiknął dobą perfumą, zainwestował we fryzjera - wzbudził zainteresowanie od ręki. Taki świat.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 25-11-2016 o 08:23
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem