View Single Post
Stary 25-11-2016, 11:03   #128
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: 1,5 Pb awaria pompy wysokiego ciśnienia

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wierzyć się nie chce...
Kiedyś znajomy zrobił eksperyment. Pojechał do salonu Mercedesa zwyczajnie ubrany, lekko potargany itp. Nikt nawet do niego nie podszedł. Odczekał ze 2 tygodnie, odwalił się na bogato, psiknął dobą perfumą, zainwestował we fryzjera - wzbudził zainteresowanie od ręki. Taki świat.
To pewnie dlatego szef Ikea lata w klasie ekonomicznej rejsowych samolotów a nie private jet'em. Jest skromny i niepozorny - pewnie go olali - nie wygladał na takiego co stać na private jet'a. Ja tez myślałem, że to może nie wygladam na takieg co stać (w slangu sprzedawców: Apacz) ale w Fordzie, Maździe, VW, Skodzie i Volvo oferta jazdy była od ręki - w niektórych salonacgh jeździłem nawet 2,3 wersjami. Do marek 'premium' nie wchodziłem - pewnie nie przecisnałbym się między framugą drzwi i ego sprzedawców Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem