Ok, ale Kombii Titanium w takiej konfiguracji (+ winter, + elektryczna kierownica + automatyczna klapa + Sony Premium) wychodzi z jakieś 145 tyś. (180KM diesel man lub benzyna 200 KM aut). Vignale min. 160 tyś. 15 tyś różnicy za większe koła, trochę skóry i inną stylistykę. Te 15 tyś wystarczy spokojnie aby w Titanium mieć full skórę i automatykę siedzeń, koła 19tki i takiego samego grilla. To że skóry nie ma na desce - Deska w Mondeo jest z porządnego materiału. Jak ktoś chce diesla to weźmie 150 KM Titanium i koledzy z formu zrobią mu 180 KM - (7000 do przodu to pełny pakiet ultimate itp.) W Vignale takiej możliwości nie ma. Wychodzi 23 tyś różnicy - za co?
Bump:
Cytat:
Tylko za DAB+ chcą 1,2k zł! Niby dorzucają jeszcze "lepsze" głośniki ale jak na moje odczucie to trochę sporo jak za cyfrowe radio. Tu się mocno waham, no i jeszcze czujnik martwego pola za 2k zł ��
Jak ktoś się zastanawia nad Talismanem to polecam materiał na kanale Zachara na jutiubie. Wygląda to przerażająco...
|
Nie wiem jak teraz - ale z DAB+ w tej cenie dostałem Sony Premium. Różnica w jakości radio DAB+ i FM jest taka, że mimo że nadają stacje głównie PR - to nie mam ochoty zmieniać na innych nadawców (ja akurat preferuję słuchać radia niz odtwarzać muzykę)