View Single Post
Stary 25-11-2016, 11:36   #4484
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał jark0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czemu ma służyć ta wkładka w podłodze? Jest tam miejsce na trójkąt, narzędzia? Dodatkowe litry w bagażniku są dla mnie bardzo cenne.
Trójkąt i narzędzia są w kole pod wkładką. Wkładka jest masywna, są tam przegródki i przede wszystkim miejsce na złożóną roletę. Zrobię potem zdjęcie to wrzucę (prosiłbym aby mi ktoś podpowiedział jak wkleić zdjęcie w tekst - a nie jako załącznik - wtedy lepiej będzie widać). Pełną obiętość wykorzystuje się naprawdę rzadko - zawsze można przewieźc coś z odsuniętą roletą. Ja jadąc na wakację zapakowałem sporo rzeczy w tą właśnie wkładkę - takich których nie trzeba ciągle wyciągać z auta, kiedy się np. przemieszczamy. Dzięki temu będąc na miejscu po rozpakowaniu bagażnika, można je wciąż wozić, nie rzucają się w oczy i nie poniewierają w bagażniku - będąc poukładane w tej wkładce. W razie nagłej potrzeby wyciągamy podłogę i/lub wkładkę i mamy prawie 700 litrów !!! Bagażnik jest naprawdę pakowny - ma regularne kształty - jest jednym z najszerszych w klasie. Poza tym bardzo ładnie wykończony materiałem. Cięzkie walizki łatwo się wrzuca, nie ma progu, a krawędź załadunku jest nisko - znowu jeden z najlepszych wyników w klasie. I ma zapas na ładowność - nie odczuwalem żaadnej różnicy w prowadzeniu mając 4 dorosłe osoby na pokładzie i pełny bagażnik. Roleta była zasunięta - nie wyglądałem jak Libijczycy przemieszczającyc się z dobytkiem życia - bez ryzyko że przy gwałtowym hamowaniu dostanie się czymś z tyłu w głowę

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 25-11-2016 o 11:40
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem