Cytat:
Coś dla niezdecydowanych: https://www.youtube.com/watch?v=dXSAmwTt7s8
Jakoś nie jestem wielkim fanem testów robionych przez SCF, ale niech tam mu będzie... Mondeo oberwało się za kiepską (niby) jakość spasowania w porównaniu ze Skodą i VW. Reszty sami posłuchajcie...
|
Ja nie uświadczyłem tego efektu, może dlatego, że nie szedłem z podnieceniem do salonu VW, tylko raczej lekko znudzony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
bartulko
, elektryczne fotele z lusterkami i kierownicą to jest must have jeżeli autem jeździ więcej niż 1 osoba (max 3
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Zdecydowałem się na to rzutem na taśmę, rezygnując niestety z premium audio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
kaan1
@
siebek
, w Polsce nie wydaję mi się, żeby szybko zniknął sygnał analogowy, a gdyby nawet, to nie żał byłoby mi słuchania reklam wszelakiej maści suplementów diety na wszystko