View Single Post
Stary 26-11-2016, 13:50   #3408
dobo
ford::beginner

Model: Mondeo Mk5 Titanium
Silnik: 1.5 EB AT
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał stefanb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Coś dla niezdecydowanych: https://www.youtube.com/watch?v=dXSAmwTt7s8
Jakoś nie jestem wielkim fanem testów robionych przez SCF, ale niech tam mu będzie... Mondeo oberwało się za kiepską (niby) jakość spasowania w porównaniu ze Skodą i VW. Reszty sami posłuchajcie...
Ja nie uświadczyłem tego efektu, może dlatego, że nie szedłem z podnieceniem do salonu VW, tylko raczej lekko znudzony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

@bartulko , elektryczne fotele z lusterkami i kierownicą to jest must have jeżeli autem jeździ więcej niż 1 osoba (max 3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Zdecydowałem się na to rzutem na taśmę, rezygnując niestety z premium audio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

@kaan1 @siebek , w Polsce nie wydaję mi się, żeby szybko zniknął sygnał analogowy, a gdyby nawet, to nie żał byłoby mi słuchania reklam wszelakiej maści suplementów diety na wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez dobo ; 26-11-2016 o 14:01
dobo jest offline   Odpowiedź z Cytatem