Ja dziś wreszcie, po 3,5 miesiącach, zobaczyłem na żywo swój samochód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, nie miałem praktycznie żadnych zastrzeżeń, lakier sprawdzony czujnikiem - brak jakichkolwiek wad czy śladów szkód transportowych, szczeliny między blachami idealnie równe, wnętrze też lux. Jedyny mankament, to wywinięty fragment uszczelki w drzwiach kierowcy - ten problem rozwiązałem sam opuszczając po prostu szybę do samego końca i wciskając gumę palcem:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawdziłem też specjalnie stan płynu chłodniczego - samochód był "zimny" - tak to wygląda:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sync3 po polsku, bardzo fajny jest tryb nocny ekranu - wygląda wtedy bardziej dyskretnie i elegancko. Jedyne co mi się średnio podoba to kluczyk - jakiś taki... żeby nie powiedzieć... badziewny.
Jutro rejestracja i w końcu wyjazd
Pzdr