View Single Post
Stary 29-11-2016, 00:39   #949
rs4wagon

Question porada

nie znalazlem tematu dla nowych uzytkownikow takze WITAM sie tu jako nowy,od razu przejde do konkretów.Szukam porady na temat jaki silnik wybrac 2.2 czy 2.4 (jezeli wychodzily FWD),w tej chwili posiadam tranzola z 2004 rok,targam nim juz 6ty rok,bez jakiej kolwiek awarii (procz rozrusznika,ktory wymienilem zanim stanal),moja wersja to swm i sredni dach,jestem super z niego zadowolony,w ciagu 6ciu lat nie zawiodl mnie ani razu.Niestety auto kupilem z nad morza i chyba to bylo powodem ze go ruda tak zjadla,choc i tak wiem ze gnija,zastanawialem sie nad remontem blacharki ale sam nie wiem,2 tyg temu kupilem mastera 2,3 dosc dobrze wyposarzony,klima navi elektryka,jednak jest on dla mnie za duzy i musze jednak sprzedac,szukam transita 2005-2014 teraz wybralbym tego pare dm dluzszego,ale nie jest to jeszcze dlugi,z srednim dachem,pytanie do was,jaki silnik wybrac?2.2 czy 2.4??duzo widze na forum transita na FB ze korby bokiem wychodza w tych 2.2,sam juz nie wiem,van blaszak bo prac budowlanych,o ile masterem sie swietnie jezdzi i srodek ma naprawde jak na vana super,to jednak musze kupic transita ze wzgledu na to ze parkuje za domem,a master tam nie wjedzie,za wszelkie porady z gory dziekuje!!

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

niby nie duzy,ale jak wjezdzam tranzolem to musze lusterko skladac,no i skret w transicie bajeczny!!!Masterem sie nie zlame Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem