View Single Post
Stary 29-11-2016, 23:07   #4513
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Korchez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Super kolor. Moim zdaniem najładniejszy. Gratulacje, auto super.
Dzięks!

Z ciekawostek - przy odbiorze okazało się, że mam w swoim samochodzie system wspomagający parkowanie (ten co to sam kręci kierownicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Podobno jest teraz standardowo dodawany do czujników parkowania (a te akurat były w pakiecie Gold X).
Nie wiem jeszcze jak przeglądać zawartość gwizdka USB z MP3 - opcja "przeglądaj" wyświetla mi listę wszystkich 6 tys. utworów, a nie mogę jakoś go zmusić, żeby pokazał po prostu foldery, po których mogę sobie chodzić - może jakoś jutro do tego dojdę (znaczy, doczytam w instrukcji...)
Warto sprawdzić po odbiorze stan płynu do spryskiwaczy - ja wlałem ponad 2 litry do tego co było fabrycznie, więc widać, że Hiszpanie szczególnie szczodrzy nie byli...
Warto zainwestować w matę bagażnika - ma dwie strony - po jednej guma, po drugiej materiał - bardzo estetyczna, idealnie pasuje, itp.

Na dzisiaj chyba tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem