View Single Post
Stary 30-11-2016, 20:39   #80
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Oświetlenie podłoża z lusterek - Puddle Lamps

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest wątek w tym temacie:

http://forum.fordclubpolska.org/show...=238166&page=3

Zamieściłem nawet zdjęcie - przez klosz widać pomarańczową żarówkę z żarnikiem (przynajmniej u mnie). Zresztą po obserwacji widać, charakterystyczne płynne rozświetlanie i gaszenie kierunkowskazu - z reguły LED są bardziej dynamiczne

Boję się, że wsadzenie LEDa w kierunki będzie jednak generowało komunikaty błędu i dlatego wstrzymywałem się z jakimikolwiek zmianami we wstecznym (akurat wstecznego mało co się używa i nie ma większego znaczenia czy to LED czy żarówka)
Podszedłem teraz do samochodu i faktycznie kierunkowskazy są na żarówkach i nie ma o czym dyskutować.

Co do wstecznych moim zdaniem to jest led. Nie widziałem tam żadnej żarówki. Mało tego nawet nie widzę za bardzo możliwości demontażu tego kloszu na klapie. Chyba że ja coś przeoczyłem ?

Ps. Mówię o wersji kombii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem