View Single Post
Stary 30-11-2016, 21:57   #4542
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@pedroso Ja jeżdżę z otwartymi. ;-) @stefanb Dlatego marzy mi się Prins.
Ale nawet Prins się sam nie zamontuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba grzebać przy aucie.

Bump:
Cytat:
Napisał Grabarzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem dokładnie to samo co @stefanb .
Po odebraniu auta i zrobieniu jakiś ~1000 km patrzę, a koło biegów jakiś nieznany i niezamawiany przyciskGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wciskam, akurat byłem koło parkingu, patrzę, a tu sama kierownica się rusza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Też tego nie zamawiałem i również mam wersję GoldX.
A no właśnie!!! Czyli może sprzedawca nie ściemniał i faktycznie wciskają to do Golda - albo inaczej - zawartość pakietu Gold się zmieniła.
Co ciekawe pakiet Gold nie występuje w konfiguratorze internetowym, jest natomiast w katalogu papierowym...
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem