View Single Post
Stary 02-12-2016, 13:05   #19
kuba es
ford::average

Imię: kuba
Model: mondeło
Silnik: dwa zeło
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wycena oryginalnych części po kolizji.

Cytat:
Napisał gandolfinek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Słuchaj, to jak ja sprzedam swój samochód to moja sprawa, a o odszkodowanie pytam tych którzy z tego skorzystali i znają swoje prawa ponieważ to odszkodowanie należy się każdemu jak psu buda tylko żadne TU Ci o tym nie powie. A myślisz dlaczego tak wzrastają ceny ubezpieczeń, między innymi właśnie dlatego. Od momentu jak zapadł pierwszy wyrok na niekorzyść TU jest to lawinowo zgłaszane tylko nie wszyscy o tym wiedzą, a można naprawdę dostać z tego tytułu niezłe pieniądze. I nie jest to żadne wyłudzenie - pieniądze się należą. Poczytajcie sobie neta.
I prosiłbym jeśli ktoś nie ma mi nic konkretnego do powiedzenia to wolałbym nie wchodzić w dyskusję na wyższością "śmiesznie" uszkodzonego zderzaka nad odszkodowaniem które się należy z tytułu utraty wartości pojazdu w związku z kolizją.

A zdjęcia to ja już nie takie widziałem a okazywało się potem co innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chodzi mi o utratę wartości - bo o to oczywiście powinieneś powalczyć - i jak piszesz pewnie takie otrzymasz - na Twoim miejscu skorzystał bym z wyspecjalizowanej firmy która wie jak temat ugryźć.
Chodzi mi tylko o to co napisałeś, że nowonabywca nie uwierzy, że szkoda była mała i tego dotyczył mój post powyżej.
kuba es jest offline   Odpowiedź z Cytatem