Temat: [Focus 1998-2004] Jaki polecacie transmiter fm?
View Single Post
Stary 02-12-2016, 21:29   #10
szeejdi
ford::average

Imię: Adam
Model: Ford Focus MK1
Silnik: Zetec 1.6 100KM
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Jaki polecacie transmiter fm?

Cytat:
Napisał VuZeR Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jutro będę mógł Ci udzielić odpowiedzi bo leży w schowku ale dawałem za niego ok.50zl ze 100zł.Jakość to rzecz gustu ale według mnie gra całkiem dobrze.Wiadomo ,że do radia dość dobrego to się chowa.

Ok to daj odpowiedz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jesli chodzi o radia z BT. Czy koledzy posiadaja jakies polecane modele? Przyznam szczerze ze nie wiem od jakiej kwoty zaczynaja sie radia grajace przyzwoicie. Dla mnie najwazniejszy jest bt do muzyki i by radio bylo kompatybilne z iOS 10. Nie zalezy mi na zestawie glosnomowiacym i mikrofonie. Takze by nie robic kolejnego tematu napiszcie prosze jakies polecane modele z BT to sobie porownam z transmiterami bo moje obecne radio zaczyna juz szwankowac regulator glosnosci wiec i tak przydalaby sie zmiana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk