Cytat:
@ stefanb
Folie z Amazona przychodzą dwie- jesli masz rownież dwie to chętnie jedną odkupię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak, w opakowaniu są dwie, ale niestety (wstyd się przyznać) - jedną zepsułem. Niedokładnie przyłożyłem na początku i przykleiła się krzywo. Jak zacząłem odklejać, to złapałem paluchami od spodniej strony i już było po zawodach. Tak jak pisałem, folia wchodzi idealnie w ramkę ekranu i jak się nawet minimalnie krzywo przyłoży pierwszą krawędź, to nie zmieści się i trzeba się potem jakoś ratować.
Przy drugiej postarałem się już bardziej - przyłożyłem dokładnie do górnej krawędzi i bez problemu weszła.
Także przykro mi, ale nie mam drugiej sztuki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Czy to będzie pasować do bazowej wersji audio z SYNC 3? Auto odbieram za miesiąc.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
|
Nie wiem co masz na myśli pisząc o "bazowej wersji"? Jeśli system multimedialny "nie Sony", ale z dużym wyświetlaczem dotykowym (czyli taki jak u mnie) - to tak.