Cytat:
Jadę sobie przez Szwecję wypożyczonym Audi A6 2.0 TDI w automacie 7 biegowym i powiem wam szału nie ma. Albo tak się zakochałem po uszy w tym mk5 bo ma 82kkm a ten prawie nowy samochód bo ma 1500km przebiegu i gdybym nie widział znaczków na kierownicach to chyba tylko prestiż i marka skłania kupujących do wydania ponad 200kPLN za ten pojazd. 150 KM przy pięciu osobach na pokładzie to stanowczo za mało.
Masa przycisków na tunelu, dwa pokrętła - wysuwający się ekran (który po zatrzymaniu próbowałem złapać bo myślałem że coś mi spada z deski rozdzielczej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Panel ten ma wyświetlacz który wykorzystuje tylko 2/3 jego wielkości a ikony troszkę graficznie nienajlepszej jakości no ale jest.
|
Ale fotele w A6 są pod mój tyłek genialne. Za to z tyłu miałem wrażenie, że jest mniej miejsca niż w MK5 a na pewno dużo mniej niż w MK4. Reszta też mnie nie powaliła jak na auto za ponad 200 k PLN. A jeździłem S Line TDI 190 KM.