Cytat:
Dalej się tym zajmujesz?
Moim zdaniem to bez sensu... Trzeba do tego podejść zupełnie inaczej...
Dla tych co chcą sobie wyrobić własne zdanie:
to jest lista plików składowych mapy Europy: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
a to plik konfiguracyjny treści graficznej: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (pliki *.json otwiera popranie np. EditPad Lite)
Wg mnie trzeba podmontować obraz flasha -KL po update do EU i zobaczyć na ile da się go doprowadzić do stanu 'normalnego EU'. Moim zdaniem tylko tak ewentualnie da się wykorzystać te oryginalne flashe - choć nawet po ewentualnym poprawnym spreparowaniu oczywiście update przez WiFi nie będzie działać i kolejną nową mapę trzeba będzie znów 'preparować'... Programowanie tego SanDiska można zrobić poprzez ISP.
BTW - nie chciałem totalnie zamulać i podałem skład tylko podstawowego pliku mapy i do tego bez komunikatów głosowych...
|
Ja osobiscie uważam, że z paczki Voice można smiało usunąć te języki które nie są w Polsce potrzebne.
W tej chwili nie mam KL, ale jak pisłem czekam na GNE. Struktórę plików znam, montowałem obrazy. Osobiście chcę ominąć lutowanie. Czekam na dostawę KL i zacznę ponowna zabawę, wiem że jest to do zrobienia ponieważ znam człowieka który wgrywa mapy do KL bez 'większych' problemów.
Osobiście stanąłem na informacji od Sync'a, że brakuje miejsca do wgrania MAP.