Dla mnie to zajęło te 5 min (zmiana kierownicy) bo dużo czytałem i wiedziałem jak podejść do tematu to po raz, jestem bystry chłopak to dwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a trzy i chyba najważniejsze to robiłem to u znajomego na warsztacie gdzie miałem dużo swoich narzędzi ale do odkręcenia kierownicy użyłem pneumata, tak że dosłownie odpiąłem poduszkę strzał z pneumata stara kierownica wyleciała, nowa wskoczyła strzał pneumatem, podłączenie kabelków, wpięcie kostki 5min i po wszystkim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Miałem wymieniać same przyciski ale
@
artur1970
załatwił ładną kierownicę w promocyjnej cenie tak że nie mogłem się oprzeć i wziąłem cała kierownicę, i jak się okazało było to bardzo dobrym krokiem gdyż zaoszczędziłem sporo czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.