Temat: [Mondeo 2007-2014] Aktywny tempomat - upgrade z normalnego
View Single Post
Stary 05-12-2016, 18:47   #1499
mrk26
ford::professional

Model: Był Mondeo MK5 Titanium X Sport, jest Kodiaq 4x4
Silnik: Był 2.0 TDCi 210 Bhp, jest 2.0 tdi 190 Bhp
Rocznik: Był 2015, jest 2017
Domyślnie Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

Dla mnie to zajęło te 5 min (zmiana kierownicy) bo dużo czytałem i wiedziałem jak podejść do tematu to po raz, jestem bystry chłopak to dwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a trzy i chyba najważniejsze to robiłem to u znajomego na warsztacie gdzie miałem dużo swoich narzędzi ale do odkręcenia kierownicy użyłem pneumata, tak że dosłownie odpiąłem poduszkę strzał z pneumata stara kierownica wyleciała, nowa wskoczyła strzał pneumatem, podłączenie kabelków, wpięcie kostki 5min i po wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Miałem wymieniać same przyciski ale @artur1970 załatwił ładną kierownicę w promocyjnej cenie tak że nie mogłem się oprzeć i wziąłem cała kierownicę, i jak się okazało było to bardzo dobrym krokiem gdyż zaoszczędziłem sporo czasu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez mrk26 ; 05-12-2016 o 18:50
mrk26 jest offline   Odpowiedź z Cytatem