u mnie ACS zadziałał jakieś dwa razy. Ale nie była to żadna krytyczna sytuacja na drodze tylko zwykły podjazd pod szlaban przed firmowym placem. Nagle ACS uznał ze jest zagrożenie i zahamował nagle. Weźcie pod uwagę że ten system działa tylko do 40km/h więc nie będzie raczej zagrożenia jak opisywał kolega, że ktoś za nami nie zdąży wyhamować i w nas wjedzie. Oczywiście przy tych 40km/h tez może się to stać ale skutki będą mniejsze niż przy np 100km/h.
MAYAK - ja też dochodzę do wniosku, że te wszystkie blind spoty i line keeping są o kant d rozbić. Tzn one działają poprawnie tylko jakoś nie czuję się dużo bardziej bezpiecznie. Nawet jadąc gdzieś na trasie nie włączam asystenta pasa ale być może keidyś to nastąpi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Blind Spot no po prostu jest ale jak zmieniam pas to i tak kręcę łbem tak aby wszystko widzieć więc ta kontrolka w lusterku..............no może kiedyś mnie uratuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.