Pytałem w 2014
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a wtedy jeszcze Hybrydy forda w polsce nie było
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz raczej będzie dostępny - choć na razie nie znalazłem w necie poza K&N.
To przypomniało mi jak w 2005 chciałem wymienić klocki w Lancerze 2004 w Automacie z USA - klocuszki w serwisie 1200zl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z niemiec jedyny komplet ok800zl. A w USA kupiłem za chyba coś koło 36$ za 3 komplety
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście te dobrej jakości - miękkie - zużywały się co 25 000 ale po 95 000 km tarcze piękne i oryginalne.
Wpadnę kiedyś do forda i sprawdzę jak cena leci w dół jak model w kraju się pojawił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.