Cytat:
Ja kupiłem Valeo (bez aprobaty forda):
http://allegro.pl/ford-galaxy-mondeo...798111861.html
Valeo ten czujnik robi też na pierwszy montaż (z aprobatą) ale kosztuje trzy ray więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wcześniej koniecznie zamień czujniki miejscami - można to zrobić przez kratkę - za pierwszym razem zajmie Ci to 15 min, potem 5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
dzięki , jak go wyjąć ? , siedzi na zatrzaskach ?, było by super to zrobić bez zdejmowania tej plastikowej osłony z dołu |
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Bump:
Cytat:
dzięki , jak go wyjąć ? , siedzi na zatrzaskach ?, było by super to zrobić bez zdejmowania tej plastikowej osłony z dołu | Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
znalazłem takie zdjęcie , czyli wystarczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wypiąć
Bump:
Cytat:
dzięki , jak go wyjąć ? , siedzi na zatrzaskach ?, było by super to zrobić bez zdejmowania tej plastikowej osłony z dołu | Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
znalazłem takie zdjęcie , czyli wystarczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wypiąć