View Single Post
Stary 06-12-2016, 16:07   #146
lampa naftowa
ford::average

Model: Mondeo IV
Silnik: TDCI 1997 cm3
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Oryginalne czujniki parkowania się popsuły

Cytat:
Napisał Alecki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja kupiłem Valeo (bez aprobaty forda):
http://allegro.pl/ford-galaxy-mondeo...798111861.html

Valeo ten czujnik robi też na pierwszy montaż (z aprobatą) ale kosztuje trzy ray więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wcześniej koniecznie zamień czujniki miejscami - można to zrobić przez kratkę - za pierwszym razem zajmie Ci to 15 min, potem 5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki , jak go wyjąć ? , siedzi na zatrzaskach ?, było by super to zrobić bez zdejmowania tej plastikowej osłony z dołu |Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Bump:
Cytat:
Napisał lampa naftowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki , jak go wyjąć ? , siedzi na zatrzaskach ?, było by super to zrobić bez zdejmowania tej plastikowej osłony z dołu |Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
znalazłem takie zdjęcie , czyli wystarczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wypiąć

Bump:
Cytat:
Napisał lampa naftowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
znalazłem takie zdjęcie , czyli wystarczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wypiąć
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg czujnik.jpg (47.8 KB, 102 wyświetleń)
lampa naftowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem